15 Mayıs 2017 Pazartesi

DATÇA'DA “ANNELER GÜNÜ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi, 14.05.2017 Pazar günü "Anneler günü" sebebiyle Cem Evinde kahvaltılı bir organizasyon gerçekleştirdi.




Anneler günüyle ilgili bir konuşma yapan Şube Başkanı Murat YILDIRIM'ın ardından Sıla ÖZAĞAÇ isimli genç kızımız da bir konuşma yaptı. Ardından Dursun ALABIYIK kendi yazdığı şiiri seslendirdi.


Bu yıl geniş bir katılımın gözlendiği etkinlikte, Türkmen Demirezen yılın annesi seçildi.
Etkinliğe katılan annelere çiçek takdim edilirken, Şube Başkanı Murat YILDIRIM'ın eşi Şahhanım YILDIRIM için çocukları ve torunları tarafından sürpriz gönderilen pasta da katılan anneler tarafından birlikte kesildi.




HACI BEKTAŞ VELİ ANADOLU KÜLTÜ VAKFI DATÇA ŞUBESİ CEMEVİ BAŞKANI MURAT YILDIRIM’IN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Değerli annelerimiz, kıymetli misafirlerimiz,
Anneler günü vesilesiyle organize ettiğimiz bu kahvaltılı programa katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.
Bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum Hepinizin Anneler Günü'nü kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum.

Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca anne bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır.

Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında Annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak çok yüce bir durumdur. Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür.

Analarımız hayatı bize tanıtanlardır. Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder.
Kocaman yüreklerine dünyaları, sabrı, şefkati, evlat sevgisini, fedakârlığı, zor şartlarda pes etmemeyi, hayatın zorluklarına karşı direnmeyi sığdıran annelerimizi sevgi ve saygıyla yeniden selamlıyor, ellerinden öpüyorum.

                                                                                                          Murat YILDIRIM
                                                                       HBVAKV Datça Şubesi Cem Evi Başkanı

FOTO GALERİ:




































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder