12 Eylül 2019 Perşembe

UDİ YERVANT DİNLETİSİ 1 AĞUSTOS 2019



Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi’nin Datça Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirdiği Udi Yervant dinletisi 1 Ağustos  2019 Perşembe günü Hızırşah Kültür Evinde gerçekleştirildi. Yoğun bir dinleyici kitlesinin ilgi gösterdiği dinleti öncesinde Hızırşah Kültür Evi bahçesinde misafirler için bir kokteyl düzenlendi.

Sunuculuğunu Nurgül Yıldırım’ın yaptığı dinleti öncesinde, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi Başkanı Murat Yıldırım açılış konuşması yaptı. Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ın da dinleti öncesi bir konuşma yaptığı etkinlikte, tarihi kilise hakkındaki bilgiyi ise, Arkeolog ve Restoratör Okan Bey verdi.


 Udi Yervant’ın iki saat boyunca sahnede yer aldığı dinletide, türkçe-kürtçe-ermenice ezgileri katılan misafirlerle birlikte söylendi. Barış, kardeşlik ve sevgi  mesajlarının sıkça verildiği etkinlik sonunda Udi Yervant, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar için HBVAKV Datça Şubesi tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri takdim edildi. Etkinliğe sponsor olan Taşkıran İnşaat için de hazırlanan teşekkür plaketinin takdim edilmesinin ardından, hatıra fotoğraflarının çekimiyle program sona erdi.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder