24 Aralık 2019 Salı

HBVAKV Eğitim ve Danışma Toplantısı İzmir Çiğli’de yapıldı.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Şubeler arası Eğitim ve Danışma Toplantısı HBVAKV Şube Başkanlarının katılımıyla İzmir Çiğli Şubesinde 30 Kasım 2019 Cumartesi günü yapıldı


HBVAKV Şube başkanlarının gerek şubeleri gerekse de genel sorunlarla ilgili tek tek söz aldığı toplantıda Datça Şubesi Başkanı Murat YILDIRIM da Datça şubesi olarak Türkiye’nin uç noktasında yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Genel Başkan Ercan GEÇMEZ de konuşmasında şubeler arası diyalogların önemi üzerinde durdu. Öğleden sonra yapılan oturumda Prof. Dr. Ayhan YALÇINKAYA Alevi Kurumlarının örgütlenmedeki sorunlarını geniş bir şekilde dile getirdi. 

Akşam ise İzmir HBVAKV İzmir Şubeleri tarafından gerçekleştirilen Dayanışma Yemeği yapıldı. Şube başkanlarının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZUSLU, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil TUGAY, Alevi Vakıfları Federasyon Başkanı Remzi AKBULUT, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Gani KAPLAN ve HBVAKV Genel Başkanı Ercan GEÇMEZ katıldılar ve kısa birer konuşma yaptılar. Halk Müziği sanatçısı Enver ÇELİK’in konseriyle gece sona erdi. 

FOTO GALERİ
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder