19 Eylül 2012 Çarşamba

Anneler Gününü'nü Kutladık!

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADIK!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Olarak
Anneler Gününü'nü Kutladık!

   * Foto Galeri ve Slayt İçin Tıklayınız! >>

Vakıf Merkezimizde 8 Mayıs Pazar günü saat 11.00 de ANNELER GÜNÜ Kutlaması yapıldı. Bu kutlamaya Vakfımızın üyeleri ve Datçalı canlar katıldılar. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Şener Tokcan, Başkan Yardımcısı Sayın Sami Bircan, İl Genel Meclis Üyesi Gürsel Uçar ve C.H.P. İlçe Başkanı Sayın Gökhan Sağır katılmışlardır. Birlikte yapılan kahvaltıdan sonra Vakıf Başkanımız Sayın Murat Yıldırım günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmıştır.

Başkanımız: “ Sadece bir günün anneleri anmaya yetmeyeceğini,365 günün tümünde anneler anılmalıdır. Anneler bize can vermiştir, kan vermiştir. Hz Muhammet’in Cennet Annelerin ayağının ayağının altındadır.” Sözüne vurgu yaparak; tüm annelerin anneler gününü kutlamıştır.

Daha sonra söz alan Sayın Belediye Başkanı Şener Tokcan’da; Annelerin her gün saygı ve sevgi görmeleri ve anılmasına değinip, Vakfımızın Çalışmalarını, etkinliklerini övmüştür ve başarılar dilemiştir.

Daha önce belirlenen Yılın Anneleri HAVA UÇAR, FATMA GÜNDÖNDÜ ve MAKBULE ARSLAN’A ödülleri verildi. Anma toplantısına katılan tüm bayanlara güller verildi.

Hacı Bektaş Kültür Vakfı Datça Şb. Kadınlar Kolu Başkanı Sayın Gülay Köse Anneler için hazırladığı ‘ANNEMDİ BENİM’ isimli şiirini okudu.

Vakıf Merkezimizi ziyaret eden Sayın Önder Çeri, Sayın Deniz Çeri ve Garanti Bankası Müdürü Sayın Yelda İnan’da kutlamaya katılmışlar ve Vakfımıza başarı dilemişlerdir. Kazım Yılmaz İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Aynur Özer, İlçe Tarım Müdürlüğü Teknisyeni Sayın Doğan Özer, Tapu Kadastro Şefi Sayın Cemal Korkmaz ve eşi Vakıf merkezimize gelerek kutlamalara katılmışlardır, Bizlere başarı dilemişlerdir.

8 Mayıs 2011
H.B.A.K.V.Datça Şb. Yönetim Kurulu

   * Foto Galeri ve Slayt İçin Tıklayınız! >>
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder